Om

Idén om att skapa en videotjänst började för ett par år sedan då vi stötte på ett fåtal videolösningar inom tennis/fotboll/innebandy. Fotboll, men främst innebandy, har en lösning som är enkel att beställa till ett rimligt pris men både tennis och padel ligger flera år efter när det gäller videolösningar som är enkla och prisvärda. Vi saknade en lösning i ”våra” hallar där man enkelt och till ett lågt pris kunde titta på sin träning/match i efterhand men även live. Tillsammans med Farsta TK och MyCourt så har vi skapat en lösning som kan skala upp till många klubbar/aktiviteter och vårt mål är att lösningen skall både vara enkel och förhoppningsvis prissatt på ett sådant sätt att man alltid bokar en film tillsammans med sin bokade speltid.

För att ytterligare öka tillgängligheten för våra anslutna klubbars medlemmar så har vi även tagit fram en app där man enkelt kan boka sin video och betala med Swish på plats, i anslutning till sin träning/match.

Vi har även möjlighet till streaming som flera av våra klubbar nyttjat som en extra tjänst till sina KM och andra tävlingar. Streamingen har främst används för att visa en bana som inte kan ses från exempelvis klubbens café men även för att visa tävlingar för släkt och vänner som inte kan vara på plats.

DUCE IT AB heter företaget men vi använder namnet SportsStream. Vi har 20 års erfarenhet av datakommunikation, applikationsutveckling respektive streaminglösningar som både privatpersoner och företag använder dagligen. Vårt gemensamma mål är att skapa lösningar med minimal kontinuerlig handpåläggning, detta innebär att våra lösningar är automatiserade så långt det är möjligt. Vi har varit med och tagit fram många lösningar som är baserade på internet och/ eller produceras med hjälp av internet.

Företaget består av:

Mathias född och uppväxt i Södertälje och är bosatt i Hammarby Sjöstad sedan 2008. Utbildad på KTH och Stockholms universitet. Har varit aktiv inom många sporter under uppväxten men brinner numera mest för tennis. Spelar även golf och har varit innebandytränare i många år men nu en stöttande fotbollsförälder.

Mattias född och uppväxt i Boden och är sedan 2003 bosatt i Hammarby Sjöstad. Utbildad på Mitthögskolan i Sundsvall. Har varit aktiv i många sporter och brinner mest för tennis och padel men spelar även en del golf. Mattias stöttar sina barn som är aktiva inom både golf, padel och fotboll.