Om

Idén om att skapa en videotjänst började för ett par år sedan då vi stötte på ett fåtal videolösningar inom tennis/fotboll/innebandy. Fotboll, men främst innebandy, har en lösning som är enkel att beställa till ett rimligt pris men både tennis och padel ligger flera år efter när det gäller videolösningar som är enkla och prisvärda. Vi saknade en lösning i ”våra” hallar där man enkelt och till ett lågt pris kunde titta på sin träning/match i efterhand men även live. Tillsammans med Farsta TK och MyCourt så har vi skapat en lösning som skalar och till slut kommer vår lösning att vara både enkel och förhoppningsvis prissatt på ett sådant sätt att man alltid bokar en film tillsammans med sin bokade tid.

VI tycker nu att vi har en lösning/tjänst som kan nyttjas av många/alla klubbar som är anslutna till MyCourt. MyCourt har idag ett API mot vårt system som på ett säkert sätt skapar inspelningar i samband med att tennisspelare bokar sin bantid.

DUCE IT AB (559304-6013) heter det företag som vi nu har startat. Vi båda har 20 års erfarenhet av datacom respektive streaminglösningar som både privatpersoner och företag använder dagligen. Vårt gemensamma mål är att skapa lösningar med minimal kontinuerlig handpåläggning, detta innebär att våra lösningar är automatiserade så långt det är möjligt. Vi har varit med och tagit fram många lösningar som är baserade på internet och/ eller produceras med hjälp av internet.

Företaget består av:

Mathias född och uppväxt i Södertälje och är bosatt i Hammarby Sjöstad sedan 2008. Utbildad på KTH och Stockholms universitet. Har varit aktiv inom många sporter under uppväxten men brinner numera mest för tennis. Spelar även golf och är aktiv innebandytränare och stöttande fotbollsförälder.

Mattias född och uppväxt i Boden och är sedan 2003 bosatt i Hammarby Sjöstad. Utbildad på Mitthögskolan i Sundsvall. Har varit aktiv i många sporter och brinner mest för tennis och padel men spelar även en del golf. Mattias stöttar sina barn som är aktiva inom både padel och fotboll.

Farsta TK, bana 2 och bana 4